Makói SVSE


 • Sakk: sikeres évet zártak - OrosCafé

  Befejeződtek az ez évi csapatbajnoki küzdelmek, az OSE remek évet zárt. Az NB2-es Tóth László csoportban az Orosházi Sakk Egyesület a 4. helyen végzett. A Békés Vármegyei csapatbajnokságon az OSE ezüstérmet szerzett. Győri Szabolcs, az egyesület elnöke értékelte a csapat teljesítményét. – Az N

  oroscafe.hu 2024-05-28 20:32


 • Sakk: sikeres diákok, sikeres felnőttek - OrosCafé

  A gyerekektől a felnőttekig több korosztályban ültek asztalhoz a hétvégén az orosházi sakkozók. Mozgalmas hétvégét zárt az Orosházi Sakk Egyesület. Szombaton fiatalok és felnőttek Mezőberényben ültek asztalhoz, vasárnap az OSE NB II-es csapata Szegeden játszott bajnoki mérkőzést. – Szombaton a

  oroscafe.hu 2024-05-17 14:55


 • Az Orosháza jól finiselt - BEOL

  Az orosháziak újabb kettős hétvégi győzelemmel folytatták remek tavaszi szereplésüket.

  www.beol.hu 2024-05-15 15:21


 • Amikor a legnehezebb, akkor a legjobbak – tizenhatszoros bajnokok a kanizsaiak - Kanizsa TV

  Miként tavaly, s korábban is számos alkalommal előfordult, a hazai legfelső sakk csapatbajnoki pontvadászatban ezúttal is a fővárosban rendezték meg a záró két fordulót, s ezek arról is voltak hivatottak dönteni egyebek mellett, hogy a nagykanizsai együttes megszerzi-e története 16. bajnoki címét. A Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai Sakk Klub az ajkai együttesre kellett, hogy figyeljen leginkább, s elsőként a középmezőny elején tanyázó Kőbányával mérkőzhettek Antal Gergelyék, miközben az Ajka az inkább alsóházi Makóval mérkőzött. Aquaréna Kőbánya SC (4.) - Tuxera Aquaprofit NSK (1.) 3:7 Sakk Szuperliga-mérkőzés, 8. forduló. Budapest. Eredmények (elöl a kőbányaiak): Szamunenkov – Eljanov döntetlen, Nagy G. - Volokityin döntetlen, Nenezics – Gledura 0:1, Pap Gy. - Kántor döntetlen, Bérczes – Antal döntetlen, Karácsonyi – Márkus 0:1, Szabó B. - Medvegy döntetlen, Polyik – Aczél 0:1, Havanecz – Palczert 0:1, Csernyik – Gara A. döntetlen. A kanizsai együttes szinte fej-fej mellett rajtolt a Kőbánya elleni meccsén az ajkaiakhoz képest, s végül egy ponttal többet könyvelhetett el, mivel a Sentimento Ajka BSK csupán 6:4-re győzött a Duocor-Makói SVSE-vel szemben. Így következhetett a 2023-2024-es sakk Szuperliga záró köre. Tuxera Aquaprofit NSK (1.) – Kékesi SE (9.) 9:1 Sakk Szuperliga-mérkőzés, 9. forduló. Budapest. Eredmények (elöl a kanizsaiak): Eljanov – Horváth J. döntetlen, Volokityin – Haring 1:0, Gledura – Turcan 1:0, Kántor – To Nhat Minh 1:0, Antal – Bakos döntetlen, Márkus – Istvanovszki 1-0, Medvegy – Mede 1:0, Aczél – Ónodi 1:0, Palczert – Kovács V. 1:0, Gara A. - Molnár L. 1:0. A bajnokság 9. fordulója valóban a kilences szám jegyében telt, s nem maradt semmi nyitott kérdés, ami a nagykanizsai címvédő csapatát (képünkön) illeti. Fölényesen, 9:1-re nyertek úgy a dél-zalaiak, hogy gyakorlatilag még csak pillantást sem kellett vetniük arra, miként állnak más párharcok. A Tuxera Aquaprofit NSK történetének 16. legfelső hazai ligában megszerzett aranyérmét ünnepelte, zsinórban a tizenötödiket. - Elképesztő, mit nyújtott a csapat, s nem csupán most, valamint nem is csak a mostani pontvadászatot tekintve, de az egész klubtörténete során – fogalmazott Nádasi Tamás, a TANSK elnöke. - Idővel egyre nehezebbnek tűnik a címvédés, ez pszichésen is tesz nyomást az emberre, de együttesünk aztán újra és újra bizonyítja nagyságát, mikor a legnehezebbnek tűnik, akkor nyújtják legjobbjukat. Gratulálok a játékosainkon kívül egyben a teljes stábunknak, valamint az egész egyesületünknek. P.L.

  kanizsamediahaz.hu 2024-05-13 23:01


 • Sakk: orosházi győzelem és döntetlen a bajnokságban - OrosCafé

  Jól hajráznak az orosházi sakkozók az utolsó fordulókban. Két hazai mérkőzésen is remekül helytállt az Orosházi Sakk Egyesület az NB II. Tóth László csoportjában. Április 7-én, a félegyháziakat győzték le a Pacsirta utcában. Orosházi Sakk Egyesület – Félegyháza-Csongrád 8,5 – 3,5Orosházi győzt

  oroscafe.hu 2024-04-24 18:54


 • Szoros csaták hatvannégy kockán - BEOL

  Szoros mérkőzéseket hozott a sakkozók csapatbajnoksága

  www.beol.hu 2024-04-23 20:59


 • Elkapták a fonalat az orosháziak - BEOL

  Az orosháziakat leszámítva kevés sikerélményben volt részük a viharsarki együtteseket erősítő sakkozóknak, az NB II-es csapatbajnokság hétvégi 7. fordulója keretében.

  www.beol.hu 2024-04-11 21:02


 • Nézzük, milyen sportprogramok várnak ránk a következő napokban - BEOL

  Mutatjuk a következő pár nap Békés vármegyei vonatkozású sporteseményeit.

  www.beol.hu 2024-04-05 13:38


 • Már a 21. évadban teljesítenek a makói sakkosok a Szuperligában! - Promenad24

  A 2023/2024-es évad legmagasabb szintű szuperliga sakk csapatbajnoki osztályában a Duocor-Makói SVSE sakk csapata a 6. fordulót követően jelenleg a 8. helyen áll.

  promenad24.hu 2024-03-25 14:47


 • Sakk: az OSE öt pontot elvett a listavezetőtől - OrosCafé

  Március 10-én folytatódott az NB II-es sakk csapatbajnokság. A 6. fordulót rendezték meg az NB II-es bajnokság Tóth László csoportjában. Az Orosházi SE a listavezető Maróczy SE II. csapatát fogadta a Pacsirta utcai Pártok Házában. A bajnokaspiráns alaposan megizzadt a partik során, az orosházi

  oroscafe.hu 2024-03-14 08:27


 • Döntetlent hozott a békési vármegyei sakkcsata - BEOL

  Az utóbbi két hétben felgyorsultak az események a sakkozók NB II.-es csapatbajnokságában. A négy viharsarki együttest tömörítő Tóth László-csoportban vasárnap immár a 6. játéknapra kisorsolt találkozókat játszották, ezzel a kétharmadánál jár pontvadászat.

  www.beol.hu 2024-03-13 15:58


 • A biztos siker reményében utaznak - Kanizsa Médiaház

  A sakk Szuperliga küzdelmei folytatódnak e hétvégén, a kanizsai bajnoki címvédő együttes, a Tuxera Aquaprofit NSK vasárnap a Duocor-Makói SVSE vendége lesz, a találkozó 10 órakor kezdődik az alföldi városban. A vendéglátók a sakk bajnoki táblázat nyolcadik helyén állnak, míg a 15-szörös bajnok dél-zalaiak jelenleg is listavezetők, ugyanakkor nagy szükségük van minden pontra, hiszen a bajnokság éles az ajkaiakkal, valamint a paksiakkal folytatott versenyfutásban. - Kimondottan nagyarányú győzelemmel illik kalkulálni, hogy ebben a versengésben megőrizhessük vezetésünket – fogalmazott Nádasi Tamás, a Tuxera Aquaprofit NSK egyesületének elnöke. Az esélyek a nagykanizsai sikerre mindenesetre jók, a papírforma is ezt ígéri, s mindezt a tábláknál realizálhatják a kanizsai színekben sakkozók. P.L.

  kanizsamediahaz.hu 2024-03-09 20:07


 • Sakk: döntetlen Békésszentandráson - OrosCafé

  Az orosházi sakkozók megosztoztak a pontokon a csapatbajnokság 5. fordulójában. Az 5. fordulót rendezték meg az NB II-es bajnokság Tóth László csoportjában. Az Orosházi SE március 3-án Békésszentandráson szerepelt. A 3 győztes parti mellett 6 végződött remivel, 3 mérkőzést nyertek meg a hazaiak.

  oroscafe.hu 2024-03-07 15:00


 • Tartja a lépést a címvédő Nagykanizsával az ASE Paks szuperligás csapata (képgaléria)

  Két győztes meccsen vannak túl a paksiak 2024-ben: a Haladás elleni 8:2-es siker után a makóiakat is magabiztosan múlták felül.

  www.teol.hu 2024-03-07 13:53


 • Vegyes hétvége csapatszinten - BEOL

  Vegyesen teljesítettek a vármegyei résztvevők a sakkozók NB II.-es csapatbajnoksága vasárnapi ötödik játéknapján. A négy alakulat közül csupán a békésiek tudták győztesen megvívni a csatájukat.

  www.beol.hu 2024-03-04 23:03


 • Sakk: orosházi győzelem a csapatbajnokin - OrosCafé

  Fürdővárosi rangadót játszottak a hétvégén Orosházán. Fölényes győzelmet aratott az Orosházi Sakk Egyesület a sakkozók NB II.-es csapatbajnokság negyedik játéknapjának vármegyei csatáján. A Gyulai SE fele annyi pontot szerzett, mint a hazai OSE csapata. Orosházi SE – Gyulai SE 8:4 NB II-es

  oroscafe.hu 2024-02-22 13:29


 • Kékesi SE: az alapemberek nagyon hiányoztak - HEOL

  Alapemberek hiányoztak a Kékesi SE sakkcsapatából Makón

  www.heol.hu 2024-02-21 22:11


 • Csak az Orosháza tudott győzni - BEOL

  Magabiztos orosházi győzelmet hozott a sakkozók NB II.-es csapatbajnoksága hétvégi negyedik játéknapjának vármegyei csatája. A 11 játékossal kiálló gyulaiak erejéből fele annyi pontra futotta, mint amennyit a házigazdák begyűjtöttek, pedig az éltáblákon becsülettel helytálltak.

  www.beol.hu 2024-02-19 22:22 • Balla Tamás kihozta a maximumot - BEOL

  Balla Tamás és Farkas Zalán sikerével zárult a 29. Gyöngyösi Lázár Sakk Emlékverseny Gyulán. Az elmúlt hétvégén az Állami Díjas vízügyi mérnök, a helyi sakkélet kiemelkedő alakja munkássága előtt tisztelegtek a sakkozók, ahogy azt a pandémia sújtotta 2021-es évet leszámítva teszik azt 1994-től minden esztendőben. .

  www.beol.hu 2024-01-24 15:39